Újra itt az A kártya szezon!
Október másodikától a Kolozsvári Magyar Diákszövetség minden Kolozsváron tanuló diák számára megnyitja kapuit, hogy az előttük álló tanévben is igényelhessék a KMDSZ szolgáltatását, az A kártyát.

2018.9.28.

Bizonyára hallottatok már Valterről. Ő az a bizonyos különleges figura, aki az A kártyát kíséri útján. 2018 október másodikától Valter újra akcióba lendül, ami azt jelenti, hogy megkezdődik az A kártya szezon!

 Mint ahogyan azt az elmúlt években is tapasztalhattuk, nem csak magyar tagozaton tanuló diákok, de a román tagozatos, illetve a külföldi diákok is kiválthatják saját kártyájukat.

A diákoknak szóló szolgáltatás nélkülözhetetlen része, hogy innovatív legyen. Ennek kapcsán már szeptemberben a KMDSZ közzé tett egy kérdőívet, amit bárki kitölthetett. Sok ötlet, újítási tanács érkezett, ami alapján meg lett tervezve a 2018-2019-es tanévre szóló diákkártya.

Valter számára fontos a közösségépítés is. Ebből kifolyólag idén több partnerrel érkezik  az A kártya. Ezen kívül természetesen a kártya a buszbérlet kiváltására is alkalmas, valamint a háromnyelvű feliratának köszönhetően külföldön is használható.

A kártyákat minden hétköznap 09:00 – 17:00  óra között lehet kiváltani a KMDSZ Irodában (Avram Iancu/Petőfi Sándor u. 21. szám).

Az A kártya kiváltása három lépésből megvalósítható. Első körben online kell regisztrálniuk az akartya.ro honlapon azoknak, akiknek eddig nem volt ilyen diákigazolványuk. Itt egy személyi igazolvány típusú képet is fel kell tölteni. A második lépés az adatellenőrzés, melyre az aktuális tanévre lepecsételt ellenőrző szükséges, illetve egyszemélyi igazolvány. Ebben a szakaszban a már korábban regisztrált diákok is részt vesznek már, ilyenkor frissítik az A kártya munkatársai a tanulmányokkal kapcsolatos adataikat. A harmadik lépés a diákkártya átvételét jelenti, amikor a friss, 2019. szeptember 30-ig érvényes kártyáikat megkapják a hallgatók.Újra itt az A kártya szezon!
Letölthető .pdf formátumban


Vissza